Seminář o výchově - III. část

26.02.2014 16:00

 

Milí rodiče,

jsme rádi,  že vám můžeme znovu po krátké pauze zprostředkovat další Seminář o výchově - III. část na téma Zlatíčko nebo tyran. Přednášejícím bude opět ostřílená pedagožka Ing. Vlasta Šimmerová, která se problematice výchovy věnuje celý život.   

 

Datum: 05.03.2014 (Středa) od 16 hodin

Vstupné: 30,- Kč

Seminář bude probíhat v přízemí Centra NOEMI (Dukelská ulice 424, Litvínov)  v přednáškovém sále, který má kapacitu zhruba 100 lidí. K dispozici bude malé občerstvení (káva, něco sladkého i slaného na zub).

 

Opět bude k dispozici hlídání dětiček v MC Benjamínek za drobný poplatek 20,- Kč.  Na seminář se dopředu hlásit nemusíte, jen máte-li zájem o hlídání, prosím dejte vědět (i v den konání akce, vybouchne-li vám domluvené hlídání) emailem na: h.simmerova@seznam.cz, telefonicky na: +420 777 494 631 nebo se domluvte osobně v MC Benjamínek). 

Pro maminky, jejichž drobečkové špatně snášení odloučení a nepustí je ani na krok, máme malou ozvučenou místnost hned vedle přednáškového sálu, kde můžete být celou dobu, nebo sem odbíhat nakojit, přebalit, pohrát si.

Veškeré vaše otázky vám rády zodpovíme.

Váš tým Benjamínek