Tematické posezení: první pomoc dětem

14.01.2014 20:18


 

Milí příznivci Benjamínku,


 

zveme vás všechny na přátelské posezení s tématem: první pomoc dětem.

Kdy? 29.01.2014 od 16:00 hodin.

Pozvali jsme naši kamarádku a trochu i příbuznou, paní doktorku Ivu Šimmerovou z chomutovské nemocnice, aby nám povyprávěla o nejčastějších úrazech dětí, jak jim předcházet a jak je řešit. Budeme mluvit o popáleninách, zaraženém dechu, bezvědomí a všech těch věcech, které doufáme, že se nás netýkají, ale o nichž je dobré vědět alespoň nějaké základní minimum.

K dispozici bude malé občerstvení a rodinná atmosféra.

Nemáte-li hlídání pro své nejmenší, přiveďte je s sebou. Benjamínek bude otevřený a za poplatek 20,- Kč zde můžete svou ratolest zanechat péči našich spolupracovníků. Pokud to bez Vás Vaše malátko nevydrží (nebo Vy bez něj), můžete využít naši místnost pro maminky s dětmi. Tu najdete hned vedle přednáškového sálu a je plně ozvučená, takže o dění v sále nijak nepřijdete.

Součástí setkání bude i velkorysý prostor pro Vaše zkušenosti, komentáře, dotazy a tak dále. Budete-li chtít, můžeme se věnovat i dalším tématům, jako je například očkování či různé choroby.

Věříme, že se vám bude setkání líbit a bude pro vás užitečné!

V případě, že budete mít zájem o hlídání dětí, prosím kontaktujte Hanku na tel. č.  +420 732 16 23 55. Jinak svou účast nemusíte předem hlásit.

Těšíme se na vás!

Váš tým BJ