Dětská vánoční slavnost

20.12.2012 20:05

Všechny příznivce Benjamínku zveme na Dětskou Vánoční Slavnost, kterou pořádá sbor  Církve bratrské v Litvínově (www.cblitvinov.cz) .

Datum konání: 23.12.2012 v 9:30 hod

 

Máte-li už napečeno, naklizeno, vaše kamarádky na vás před Štědrým dnem čas nemají - neváhejte a přijďte nasát trošku vánoční atmosféry, pobavit se a v neposlední řadě zamyslet nad krátkým kázaným slovem. Nemůžeme vám nabídnout velkolepou atmosféru kostela s freskami, oltářem či vůní kadidla, je ale zas u nás tepleji :-)...

Průběh slavnostní bohoslužby je následující: na začátku zazní pár křesťanských písní, pak následují představení jednotlivých dětských skupin od věku od tří let až po dospělé mládežníky. I pro nás je tato část programu překvapením (a často samy žasneme, kdy že se to ty naše děti vlastně naučily). Jedná se o scénky, písničky, divadlo, letos je přislíbená i pantomima v podání dorostenců ve věku od 7 do 13 let.

Stěžejní částí je kázané slovo - zamyšlení nad nějakým tématem, většinou vánočně laděné, troufám si říct, že i hostům a nevěřícím přátelům dobře srozumitelné.

Celá akce se koná ve vám dobře známé budově NOEMI v Dukelské ulici, a to v přízemí (do předsálí si obvykle dáváte kočárky, dále se jde do velkého sálu). Plánujete-li přijít, je dobré dorazit o něco dříve, třeba ve čtvrt na deset (my budeme na místě už od devíti). Sál bývá plný, tak abyste si měly kam sednout.

Budeme se na vás těšit, a pokud vám to nevyjde, o to víc se těšíme na shledání v novém roce!

A+H+M